Bestellen

Bestellen kan je doen via mail.
Werk je met gmail en ontvang je geen antwoord binnen 1 à 2 dagen? Check dan zeker je spam folder, er is een grote kans dat je mijn antwoord daar zal vinden!

Belangrijke informatie om bij je bestelling door te geven:

Indien de prints moeten opgestuurd worden, hou je best rekening met een ruime marge qua aantal dagen. De prints worden opgestuurd via bpost, die er normaal gezien enkele werkdagen over doet om jouw bestelling te leveren, als je opteert voor prior verzending, is de print in principe 1 dag onderweg vanaf het moment van verzending, maar uit ervaring weten we dat dat ook langer kan duren.


Betaling kan cash bij afhaling, of - bij verzending - door middel van overschrijving - het rekeningnummer van Carines Cakes is BE98 0637 1030 7793.

Aarzel niet om ons te contacteren indien je vragen hebt over een mogelijke bestelling, we helpen je graag verder!

 

OPGELET!

Voor sommige - en met name commerciële - afbeeldingen of logo's is een licentie nodig om deze te mogen gebruiken. Wanneer je een afbeelding aanbiedt, wordt geacht dat je over de eventueel benodigde licenties beschikt. Als wij om wat voor reden dan ook benaderd worden door de legale licentiehouder zal deze direct naar u worden doorverwezen. Bestellen houdt in dat je dit begrijpt en accepteert.