Bestellen

Bestellen kan je doen via dit bestelformulier of via email.
Werk je met gmail en ontvang je geen antwoord binnen 1 à 2 dagen? Check dan zeker je spam folder, er is een grote kans dat je mijn antwoord daar zal vinden!

Belangrijke informatie om bij contact door te geven:

Alle gebak kan afgehaald  worden bij ons in Oostakker (Wolfputstraat 8) tussen 12.00 en 12.30 uur op de door u gekozen dag. Afwijkingen hiervan kunnen altijd besproken worden, wil je zo vriendelijk zijn dat bij bestelling al door te geven?
Betaling kan cash of via de Bancontact app (klik hier voor meer info) bij afhaling, of vooraf door middel van overschrijving - het rekeningnummer van Carines Cakes is BE98 0637 1030 7793 (let op, nieuw nummer!).

Belangrijk: om zeker te zijn dat de gewenste datum nog mogelijk is, is het raadzaam minstens twee maanden vooraf contact op te nemen. In drukkere periodes (communies, kerst, ...) is het aangewezen er nog vroeger bij te zijn. Daar de klemtoon bij ons op kwaliteit ligt en niet op kwantiteit, worden er per weekend een beperkt aantal bestellingen aangenomen. Bestellingen voor weekdagen kunnen wij op dit moment helaas niet aanvaarden.

De kalender die je vindt bij 'Beschikbaarheid' in het menu 'Gebak op maat', is puur indicatief en niet bindend. Als een dag als bezet aangeduid staat, kunnen er voor die datum helaas geen nieuwe bestellingen aangenomen worden. Wij zullen je uiteraard proberen helpen en doorverwijzen naar een aantal van onze collega's, aarzel dus zeker niet toch even contact op te nemen.

Voor deze periode kunnen wij wegens verlof geen bestellingen aannemen:

Je kan je bestelling wijzigen tot 1 week voor de vastgelegde afhaaldatum. Hou er rekening mee dat sommige ingrediënten besteld moeten worden en misschien niet binnen de week voorradig zijn (hier hangen we af van de leveranciers), het al dan niet kunnen doorvoeren van wijzigingen kan daarvan afhankelijk zijn. Ook worden sommige decoraties en/of ingrediënten specifiek voor jouw taart aangeschaft, deze kunnen aangerekend worden indien deze door de gevraagde wijzigingen onbruikbaar zouden worden (je wordt hier altijd van geïnformeerd zodat je niet voor verrassingen komt te staan).

Annulering:

Allergenen:

De allergeneninformatie kan u eenvoudig opvragen via het contactformulier, e-mail of ter plaatse. De samenstelling van onze recepten en hun ingrediënten kunnen wijzigen, vraag dus altijd naar de huidige allergeneninformatie .