Prijzen

Taart

De prijs per persoon is alles inbegrepen: u krijgt een lekkere, mooi gedecoreerde taart in het thema en met de smaken van uw keuze. De taart wordt netjes verpakt in een mooie, afgesloten taartdoos.
De keuze voor een stapeltaart (2 lagen zijn mogelijk vanaf 14 personen,  3 lagen vanaf 26 personen), geboetseerde figuren en een meptaartje zijn optioneel en kan je apart bijbestellen.

 

Cupcakes

Cupcakes worden steeds verpakt in speciale cupcakedozen (met uitsparingen zodat de cupcakes niet omvallen). Deze dozen zijn inbegrepen in de prijs van de cupcakes.

* Standaard: eenvoudige decoratie met suikerpasta en/of een printje
* Luxe: gedecoreerd met een smakelijke toef crème en suikerpasta en/of een printje, of meer bewerkelijke decoraties met suikerpasta. Assortiment smaken voor de crème: mascarpone, banaan, aardbei, chocolade, framboos, passievrucht, citroen, champagne

Verpakking cupcakes

Cupcakejes kan je ook individueel laten verpakken, heel mooi als bedanking bij een communie, verjaardag, etc. De individuele doosjes zijn wit en hebben vooraan een kijkvenster.
Verder hebben wij ook kleinere verpakking beschikbaar als je cupcakes & minicupcakes als cadeau wil meenemen. Naast de individuele doosjes bieden we voor de cupcakes ook doosjes van 6 cupcakes aan. Voor de mini cupcakes zijn doosjes van 9 of 12 stuks beschikbaar - alle doosjes zijn wit en hebben een kijkvenster zodat de inhoud mooi te zien is. Op verzoek werken wij de doosjes af met een gepersonaliseerde sticker of satijnlint. Prijzen hiervoor zijn verkrijgbaar op verzoek.