Bij ons zit u gebakken!

Welkom bij Carines Cakes!

Op zoek naar een lekkere en speciaal voor jou gedecoreerde taart? Of maak je je gebak graag zelf en wil je dat opvrolijken met een eetbare foto? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kijk rustig rond op onze website en ontdek de smakelijke mogelijkheden!

Onze kalender voor het bestellen van gebak is zeer druk bezet: reserveer tijdig de gewenste dag! Eens een dag volzet is, betekent dat ook echt volzet en is het niet mogelijk om nog een bestelling te plaatsen. Kwaliteit boven kwantiteit.
Daar ik naast het maken van gedecoreerde taarten en cupcakes nog een 'gewone' job heb, kunnen we bestellingen voor weekdagen op dit moment helaas niet aanvaarden.

Eetbare prints kan u steeds bestellen - onafhankelijk van de beschikbaarheid op de gebakkalender - zeker enkele dagen voor de afhaaldatum de bestelling doorgeven zodat de prints zeker tijdig klaar zijn aub. Bij verzending van eetbare prints reken je best minstens een 7-tal werkdagen terug vanaf de datum waarop je ze in huis wil hebben (met prior verzending kan dat korter). Last minute bestellingen voor eetbare prints kunnen niet altijd meer uitgevoerd worden.

Let op: sinds augustus 2022 is de samenstelling van frosty sheets veranderd als gevolg van een wijziging in de toegelaten ingrediënten (regelgeving FAVV); daardoor zijn de sheets minder wit dan vroeger. Ze kunnen ook sneller afbrokkelen of scheuren en als je ze tegen het licht houdt, kan je kleurverschillen in puntjesvorm waarnemen. Bij felgekleurde prints valt dit nauwelijks op, maar bij lichtere kleuren is dit makkelijker waar te nemen.

Wij zijn volop bezig het met testen van nieuwe alternatieven voor frosty sheets die beter verwerkbaar zijn. Zo vind je in het assortiment de nieuwe easy sheets en brilliance sheets terug, beide van zeer goede kwaliteit aan respectievelijk €6 en €5 per A4.

NIEUW!   U kan nu ook bij ons terecht voor gepersonaliseerde taart toppers - uw eigen ontwerp door ons uitgevoerd, kant en klaar om als pronkstuk op je taart te plaatsen!